blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG staropramen
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
STAROPRAMEŇ



TORTA PRVÝCH NARODENÍN
pridal STAROPRAMEŇ 13.3. 2013 o 12:06



„Ja stem byt snovborďák“... a v tejto myšlienke uviazol až do chvíle...
Do chvíle kedy sa oblíkou a ušaj do obchodu pre snowboard. Výber bol naozaj podivuhodný. Od rôznych detských hravých vzorov až po naozajstné frajerské dosky.
„Tamtú,“  ukázal prstom na snowboard ktorý bol celý čierny a v strede bola zakotvená obrovská biela lebka.
„Dobrý výber kamoš,“  pochválil ho predavač v stredných rokoch. Mal síce pár šedín navyše ale navonok pôsobil uvoľnene a stále mlado.
„Ja vím šak, ja idem na hory s kamarátmi a na takýto snowboard zbalím šelijaké baby, aj na jakú ukážem prstom.“
Predávač sa pousmial a išiel do skladu.
V tom momente ho opantal strach z previnenia. Začal mať výčitky svedomia pretože predavača oklamal. Na hory síce ide, ale jazdiť nevie! A navyše nemá kamarátov a baby ho obchádzajú veľkým oblúkom. Klasický malomestský biflák, ktorý vzdelanie síce má ale rozum mu amputoval  ježuško –kožuško už pri pôrode. Nedokáže sa presadiť a zaradiť do spoločnosti už duplom nie.
„Veľa šťastia a nepadni... Nepadnite.“
Poznamenal predavač hneď ako mu podal pokladničný blok.
„Dúfam, že nájdem hotel kde budú pekné jebačky, chichichi, a hádam aj voláku dám a možno dám aj viac naraz, keď budú vidieť túto mašinku na ktorej budem jazdiť celý týždeň, ty kokos jaký týždeň budem mať ,noo a navarím si borovicového čaju, nastúpim na autobus a celú cestu budem čítať knižku.“
Celú cestu domov si predstavoval ako bude strúhať frajera na svahu...
Deň druhíj bol od rána čudný. Najskôr nevedel nájsť zdravotnú kartu a potom hodinu ubezpečoval starú mamu, že na snowboarde sa nelieta ale spúšťa z kopca dole. Pobalený ani vojenský výsadkár nastúpil na autobus a cestoval . Popritom popíjal borovicový čaj s vínom a čím bol bližšie k cieľu, tým bol vo väčších rozpakoch...


Prebudil sa bol zmätený. Po ceste zaspal.
„Stávaj už sme tu.“
Skláňal sa nad ním nervózny vodič autobusu pretože vpredu sedelo malé pedo ktoré roztrhalo sáčok na vracaní a v jednej ostrej zákrute mu okochtalo celú sedačku. A pred chvíľou mu udrel do nosa zápach slaného moču.
„Ty hovado jebnúto sprostó toto si budeš čistiť!“
A v tom mu bolo do plaču pretože si neuvedomil, že borovicový čaj s vínom je hotová močopudná bomba. Celé galotky mal pomočené od vrchu až dole. Na stehnách cítil že uniknutý moč mu tam robí šarapatu. Celé stehínka ho chuďáka svrbeli. Rýchlo si zobral batožinu a do druhej ruky snowboard a už ho nebolo. Do večera sedel na posteli a neprítomný pohľad mu robil spoločnosť. Spamätával sa zo šoku ktorý ráno zažil. V tom zvískol od radosti a začal si vybaľovať tašku. Zbehol na recepciu a za posledné peniaze si kúpil dve fľaše vodky. Bol úplne pomätený, niečo sa mu muselo stať lebo toto normálny človek pri zmysloch nerobí. Celá izba bola ovracaná a on sa v tých zvratkoch holí vyvaľoval. Potom na kľučku priviazal špagát a druhým koncom si obviazal penis. Týmto spôsobom skúšal otvoriť dvere až do chvíle kým niekto nezabúchal...strhol sa a povraz z kľučky zosunul dole. Druhú časť mal pritom stále priviazanú na ochabnutom úde.
„Hotelová služba. Čo tu stvárate pre bocha veď ľudia chcú spokoj...“
Strážnik zrazu vystrúhal nepeknú grimasu keď zbadal čo sa v izbe nachádza a navyše ten penis...
„Jožoo, rýchlo sem poď.“
Strhol strážnika za ruku a zamkol za ním dvere. Malé telíčko útleho strážnika zhodil na zem stiahol mu spodnú časť odevu a začal prirážať.
„Jooj ty máš jaku chlpatú riťku hotový prales“ strážnik bol červený od uší až po päty a nedokázal zo seba vytlačiť ani jedno slovo.
„Až budeš volat o pomoc tak ťa vyhodím von oknom ale predtým ťa celého vybožkávam“
„Otvor tie zasrané dvere lebo ich vyjebem aj s pántama.“
Za dverami bola malá skupinka ľudí zložená z dvoch policajných príslušníkov a personálu hotela. Keď omráčenému strážnikov nastriekal ejakulát do vlasov rýchlo schmatol snowboard a vyskočil von oknom. Ale predtým prišiel pri dvere a zareval: „Ja mám snowboard a idem na ňom uletet preč vy lentilky.“
„Páni, vykopnite dvere,“ povedal konateľ hotela pravdepodobne policajtom. 
Izba pripomínala sektor stelesneného humusu. Na zemi boli rozbité fľaše z vodky a vedľa nich ležal znásilnení strážnik v kope zvratkov. A aby toho nebolo málo od strachu sa aj sám odvážny strážnik posral.


Jacek bol už na svahu a celý holý stál na snowboarde. Smial sa ako zmyslov zbavený a keď sa išiel spustiť, kričal: „Letí letí všetko letí čo má snowboard všetko letí!“
Dole prudkým svahom dlhým asi dva kilometre nabral neuveriteľnú rýchlosť. Studený horský vzduch mu svišťal okolo uší a on sa nekonečne smial...
„Kurva piče vyjebaná spičená zákruta.“
Snowboardom narazil do ocelového zábradlia a rýchlosť ktorou išiel mu vytrhla nohy z viazania. Dobrý kus letel a vo výške sa rozplakal.
Toto nedopadne dobre! Keby sú okolo ľudia tak si pomyslia, že človek ktorý letí tak rýchlo v takej veľkej výške nemá šancu na prežitie.  Riťkou dopadol na zábradlie, ktoré mu hu odtrhlo. V šoku nestihol zareagovať a dopadol na studenú zem. Riť mu preletela nad hlavou a dopadla pár metrov od neho. V tom sa prebral a cítil bolesť. Rukami sa podoprel a zistil, že celé nohy má od krvy. Chcel sa chytiť za zadok a v tom odpadol. Kde mám riťku? Odtrhnutý zadok ktorý bol asi dva metre od neho prehovoril.
„Chyť ma ak to dokážeš.“
Bieloba na ktorú dopadol bola celá od krvy. Všetko bolo zasrané od krvy...
Rodina bola nešťastná. Ubehol nejaký ten čas a Jacek nosil pod galotami nafuknutý vankúš aby to vyzeralo aspoň po estetickej stránke tak, že zadok má. V skutočnosti ho nemal. Keď prišiel domov vykopal na záhrade jamu a pochoval ho. Od vtedy sa k nemu chodil rozprávať a zapaloval mu sviečky. Nápad s nafuknutým vankúšom bol dobrý. Bolo to síce nepohodlné ale aspoň nikto nevedel, že si pri zjazde odtrhol riť.


Na dvere jeho izby zabúchala mama ktorá bola šťastná. Jacek nechápal...
„Jacek všetko najlepšie“ a teraz všetci...celá rodina zborovo spustila
„Hepy brfdééj tujúúú, hepy brfdééj tujúúú, hepy brfdej milý Jácek, hepy brfdej tujúú“
„A mámo čo vám jebe šetkým šak ja neska nemám narodeniny“ vyskočil z postele a do gatí si už zo zvyku strčil nafukovací vankúš...
„Ty síce nie! Aááále tvoja riťka oslavuje prvé narodeniny oddelenia od tvojho tela. Už je samostatná!“
V zadu stála stará mama ktorá na striebornej tácke držala vykopanú riť v značnom štádiu rozkladu a v análnej diere bola zapichnutá jedna sviečka...
Jacek sfúkol sviečku a všetci začali tlieskať.
„Milá rodina, ďakujem vám toto som naozaj nečakal, je to také symbolické ale aspoň niečo,“ onedlho sa zaplnila kuchynská jedáleň a všetci sa do sýta napchávali jeho riťkou. Všetci sa radovali, len starý otec mal neustále pripomienky a musel zhadzovať kosňákov ktorí riť rozožierali.
„Tak tomu hovorím torta prvých narodenín“ povedal nervózne a dotoho sa všetci začali smiať.



Prístupov 7810
Kvalita článku
(65%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Novoročnó vinšuvání
[ 2.1.2023] (príspevkov 0)
Nepravdivý smer ortogonálneho smiechu
[ 4.3.2016] (príspevkov 1)
Recenzia: Assassin's Creed III
[ 12.7.2013] (príspevkov 14)
TORTA PRVÝCH NARODENÍN
[ 13.3.2013] (príspevkov 1)
Mokré zuby
[ 16.2.2013] (príspevkov 2)
Continental Drift
[ 15.12.2012] (príspevkov 1)
Suicidum
[ 23.11.2012] (príspevkov 1)
Sociálny strih
[ 27.4.2012] (príspevkov 5)
Biografia - STAROPRAMEŇ
[ 3.3.2012] (príspevkov 25)
Čo chystá STAROPRAMEŇ?
[ 19.2.2012] (príspevkov 14)