blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG staropramen
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
STAROPRAMEŇ



(IN)SEKTOPÉDIA - UBOHÝ HOMOSEXUÁL
pridal STAROPRAMEŇ 22.11. 2011 o 19:44



HISTÓRIA NAPÍSALA

 

Ubohý homosexuál je mentálna, ementálna a rektálna choroba (Lebo z toho bolí riť). S hľadiska revolučnej medicíny sa jedná o civilizačnú chorobu respektíve o syndróm s radu pretrhnutý kondóm. Veľké zásluhy na vzniku syndrómu má hlavne Čínsky sukromník a pestovateľ lúčných kvetináčov (Kvetináč – Maďarské nárečove slovo označujúce Slovenské slovo kvetina pozn. red). 

 

Honssiho Dohonilsomsiho ako jediný začal v Číne vyrábať prezervatívy. Neskôr ich začal exportovať do okolitých štátov a doteraz ich predáva za hrsť ryže. Kondómy vyrabané bambusového extraktu sú nekvalitné a často sa trhajú. Preto sa dnes rodí veľa ubohých homosexuálov v rôznych krajnách sveta.

 


DEFINÍCIA FENOMÉNU

 

Syndróm sa začína prejavovať od útleho veku. Jeden z hlavných symptómov je dráždivé svrbenie v okolí análneho otvora, čo môže viesť k záhadnemu výskytu ľubovolných predmetov v konečníku (Kde každá sranda končí). Najčastejšie nájdene predmety tj. Cudzie telesá : Prepisovacie perá, zubné kefky, rybárske plaváky a rôznorodé dekorácia s Vianočnou tématikou. ( Tý bystrejší si už určite všimly že ide o predmety podozrivého tvaru). Existujú výnimky, vegetariáni preferujú z prevažnej časti dary záhrady čiže telesá sú biologického pôvodu: Uharky, Chreny, Cvikle ojedinele sa nájde aj stredne veľká tekvica alebo malé oriešky. Už dnes známy Archeológ Pyšta ktorý trpí spominaným syndrómom si rád nechá nakladať do anusu (čokobambusu) nechá nakladať výlučne Uharky. Tento fakt predstavuje iba výhonok s obsažnej knihy “Išlo Vajco Na Vandrovku” čo je vlastne publikácia od tohto autora. V ukážke textu presvedčivo tvrdí:

 

"Veď mám rád nakladané veci, uhorky od manželky sú proste tuti-fruti, ale toho bolo trochu veľa a telo zareagovalo modrinami”

 


 

ZNÁMY HOMOSEXUÁL VEGETARIÁN S JABLKOM V RUKE PO TOM ČO HO VYTIAHOL Z...

 

Syndróm Ubohý Homosexuál sa nedá liečiť ľudským spôsobom. Liečenie je možné iba spôsobom neludským kedy ľuďo teda kat teda doktor lieči pacienta metódou meča a sekeri vtedy doktor jebne pacienta do studne alebo ho usmrtí iným spôsobom. Medzi nami sú zatiaľ známe len dva prípady syndrómu “Ubohý Homosexuál”. Prvý prípad reprezentuje pouličný predavač trdelníkov a bio-geológ (zaoberá sa skúmaním bio hornín teda žlčnikových kameňov) Maroľ Shurky. 

 

 

NA OBRÁZKU MALÝ MAROĽ A NADKOKOT PYŠTA 

 

Druhý prípad ktorý trpí syndromom dokonca v pokročilom štádiu je Izreaelský archeológ Maďarského pôvodu rómskeho prameňa s pravidla nadkokot Pyšta. Tento jedinec sa narodil ako kokot no napisaním denníku sa posunul o level vyššie (v našom vnímaní nižšie) a to na level nadkokot (teda človek jebnutý viac ako kokot). Archeológ Pyšta trávi voľný čas vykopávaním starodávnych kokotín ktoré s neho robia každý krokom väčšieho kokota aký bol predtým. Nedá sa výlučiť že level debility nebude stúpať čiže Pyšta má ambície karierného rastu na Vicekokota.

 

V dnešnom svete majú slová kokot a archeológ Pyšta rovnaký význam akurát že archelóg Pyšta je menej vulgárne označenie mužského pohlavného orgánu. To znamená že ak chcete vyjadriť svoje pocity slušnejšie namiesto vety

 

"Idem do záhrady kopať zemiaky cítim sa ako kokot"

 

POUŽIJETE VETU

 

"Idem do záhrady kopať zemiaky cítim sa ako archeológ Pyšta" 

 




Prístupov 5677
Kvalita článku
(50%) hlasov 10

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Novoročnó vinšuvání
[ 2.1.2023] (príspevkov 0)
Nepravdivý smer ortogonálneho smiechu
[ 4.3.2016] (príspevkov 1)
Recenzia: Assassin's Creed III
[ 12.7.2013] (príspevkov 14)
TORTA PRVÝCH NARODENÍN
[ 13.3.2013] (príspevkov 1)
Mokré zuby
[ 16.2.2013] (príspevkov 2)
Continental Drift
[ 15.12.2012] (príspevkov 1)
Suicidum
[ 23.11.2012] (príspevkov 1)
Sociálny strih
[ 27.4.2012] (príspevkov 5)
Biografia - STAROPRAMEŇ
[ 3.3.2012] (príspevkov 25)
Čo chystá STAROPRAMEŇ?
[ 19.2.2012] (príspevkov 14)