blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG staropramen
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
STAROPRAMEŇ



REAKCIA - ČASŤ PRVÁ
pridal STAROPRAMEŇ 20.11. 2011 o 22:26



 

Tento krát som sa rozhodol že do písmen vtlačím akutálne dojmy ktoré mi poskytujú uživatelia (namiesto nechutnej poviedky ktorú som sem pridal prednedávnom). Človek ktorý túži po slobodnom prejave nemá čo na stránke www.sector.sk robiť. To isté platí aj pre blogy. Ak máte chuť pridať uletenú futuristickú poviedku tak nemáte šancu uspieť. Nárok na úspech máte jedine vtedy ak máte aj chuť sa niekomu nasilu jebať do riti. Pravda je bohužial taka. V jeden upršaný deň som sa rozhodol niečo napísať. Nemal som chuť písať nič dlhé. Tak som napísal krátku (maximálne krátku) poviedku ktorú som pomenoval "Chutné Raňajky". Názov vystihuje hlavnú pointu textu. Jedná sa o formu ktorú človek len tak bežne surfovaním po internete nenájde. Skúsil som čo to dá ale komentáre ake padali v diskusií pod textom som nečakal.

 

Vzápätí sa spustila reťazová reakcia pridrbaného stáda ktoré si predpokladám ani text neprečítalo. Namiesto triezvých názorov som čítal len uražky na mojú osobu. Inteligentný človek ktorý nemá žiadný komplex menejcennosti ani žiadné traumy s detstva (Ako 80% sectorákov) vyjadrí svoj názor bez toho aby začal hneď písať niečo na štýl či beriem drogy a pod. Prvý komentár napísal Chivay. Nevedel čo napísať tak napísal niečo čo ani písať nemusel.

Ďalšie komentáre padali rýchlosťou svetla. Ale aspoň vidíte ako to vyzerá keď si administrácia sectoru nechá na seba nalepiť deti prvého stupňa základnej školy ktorý majú niekde (na školskom výlete) prístup k free wi-fi. Na stránke ale hlavne na blogoch by boli užitočné vekové opatrenia.

 

Jeden chlapec dokonca zložíl báseň. Ktorou chcel rozbiť všetkých na okolo vrátane mňa. Plakal som nad tým pretože som zistil prečo tu báseň napísal. Možno že som trafil do čierneho a chlapec mal podobnú skúsenosť zo svojím fotrom (Je mi to hrozne ľúto nevedel som že aj v realite sú ludia ktorým dáva otec jesť hovná) rovnako ako chlapcovi ktorý zložil tú baseň, riekanku (alebo neviem čo za nedefinovateľnú sračku to bolo). Ďalším prejavom cocotnosti uživatelov bolo milé divadlo ktoré predviedli v diskusií. Tento fakt ma zarazil zo všetkého najviac. Hneď ako som napísal poviedku som sa s blogu odhlásil. Prišiel som až večer. Za výhodu beriem rôznorodosť reakcií. Prvá doražák bol taký že som bol oficiálne vyhlasený za fake uživatela ktorý mal alter – nick a robí si len srandu. (Bláznite? :-) ) Na sector chodím už dlhší čas akurát že registrovať som sa rozhodol len prednedávnom keďže by som pre pracovné povinnosti ani nemal čas vysedávať a písať reakcie ku každému článku. Na sector som teda chodil už v minulosti (vtedy ešte väčšina diskuterov ktorý komentovali text srala do šerbla a nevedela čo je počítač.) Ako bonus som sa dozvedel že každému dávam na príspevok mínuska. Pekne chlapci. Tak ja nemám čas na nič iné len sedieť za počítačom s lekvárovým chlebom v ruke a na každý príspevok dávať mínuská (že?).

 

Nečakal som že niektorý ľudia budú až tak pripečený. No nevadí aj pre takých slnko svieti. Na budúce plytké komentáre bez podstaty a názoru mažem ;-). Pretože ten blog a diskusia má úplne inú podstatu než len skladovať komplexy uživateľov. A keď som "kokot" zato že som iný ako ostatný tak potom som rád že som "kokot" a som nato hrdý že som "kokot". 



Prístupov 6825
Kvalita článku
(77,5%) hlasov 12

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Novoročnó vinšuvání
[ 2.1.2023] (príspevkov 0)
Nepravdivý smer ortogonálneho smiechu
[ 4.3.2016] (príspevkov 1)
Recenzia: Assassin's Creed III
[ 12.7.2013] (príspevkov 14)
TORTA PRVÝCH NARODENÍN
[ 13.3.2013] (príspevkov 1)
Mokré zuby
[ 16.2.2013] (príspevkov 2)
Continental Drift
[ 15.12.2012] (príspevkov 1)
Suicidum
[ 23.11.2012] (príspevkov 1)
Sociálny strih
[ 27.4.2012] (príspevkov 5)
Biografia - STAROPRAMEŇ
[ 3.3.2012] (príspevkov 25)
Čo chystá STAROPRAMEŇ?
[ 19.2.2012] (príspevkov 14)